Voorwaarden

Bestelling met betaalplicht.
U mag van evervue een deugdelijk product verwachten maar indien u een product retour stuurt (ook binnen het wettelijke herroepingsrecht termijn van 14 dagen) dan bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van retourzending van het desbetreffende product. Bedrijven die een bestelling plaatsen hebben geen recht op het herroepinsrecht. U dient het product binnen 24 uur na ontvangst te inspecteren op een mogelijk defect/breuk en dit melden binnen 24 uur na ontvangst via emailadres: info@evervue.be Evervue België BV is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit gebruik van het product.

Privacy Garantie:
De verwerking van bijzondere persoonsgegevens kan een grote inbreuk vormen op de privacy. Daarom gelden hiervoor strenge regels. De informatie mag alleen verwerkt worden bij wettelijke uitzonderingen of met uitdrukkelijke toestemming van de betrokkenen. Wij garanderen u dat alle informatie welke u ons stuurt vertrouwelijk behandeld zal worden en uw email adres, telefoonnummer zullen niet aan derden gegeven worden en alleen door ons gebruikt worden als u een bestelling bij ons heeft geplaatst en wanneer wij in contact met u moeten komen aangaande deze bestelling. Voor vragen kunt u altijd een email sturen naar info@evervue.be

Hoe zit het met de garantie?
Alle Evervue producten die bij ons worden gekocht door particulieren en bestemd zijn voor huishoudelijk gebruik zijn gewaarborgd met een garantie van 24 maanden op fabrieksfouten. Alle Evervue producten die bij ons worden gekocht door bedrijven zijn gewaarborgd met 12 maanden garantie op fabrieksfouten. De garantie houdt in dat de producten gerepareerd/vervangen zullen worden binnen de garantie periode. De klant dient zorg te dragen voor de verzending van het defecte product naar het door ons opgegeven adres in Nederland of België en dient deugdelijk verpakt te zijn. U bent verantwoordelijk voor retour verzending van het product naar ons. Indien er gebreken geconstateerd worden welke geen fabrieksfouten zijn dan kunnen er additionele kosten in rekening worden gebracht voor het inspecteren van het product. Transportschade is de verantwoordelijkheid van onze klanten en we raden ten zeerste aan om het product weer in te pakken zoals het geleverd is. Het gerepareerde/vervangen of gelijkwaardige product zal dan op onze kosten naar de klant geretourneerd worden. Op de afstandsbedieningen van de Evervue TV’s wordt geen garantie verstrekt. Onze producten worden sinds jaren in wereldwijd verkocht en worden dagelijks gebruikt door vele tevreden klanten. Als u een defect ondervindt stuur dan eerst een email naarinfo@evervue.be

Retourbeleid
Evervue producten gekocht door particulieren hebben een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Als u later verzendt, moet u een extra autorisatie bij ons aanvragen voordat u het product verzendt. Producten moeten compleet zijn, in nieuwe en ongebruikte staat en in originele verpakking met alle accessoires, en mogen geen gebruikssporen vertonen. (Als uw retour niet volledig is, kunnen we u mogelijk niet terugbetalen of kunnen wij kosten in rekening brengen voor herbehandeling). U bent verantwoordelijk voor retour verzending van het product naar ons. Transportschade is de verantwoordelijkheid van onze klanten en we raden ten zeerste aan om het product weer in te pakken zoals het geleverd is. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Producten die op maat zijn gemaakt komen niet in aanmerking voor ons restitutiebeleid. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.Het retourbeleid geldt niet voor bedrijven die bij ons een bestelling plaatsen.

Over ons:
Evervue producten zijn kwaliteitsproducten die zich kenmerken door een unieke kwaliteit/prijsverhouding.
Evervue België BV houd zich bezig met de distributie van deze producten in België.

Persoonlijk contact:
Wij kiezen er bewust voor de producten Evervue online aan te bieden en communicatie in beginsel via email te laten verlopen.Hierdoor kunnen wij ten alle tijde u een complete en vakkundig antwoord en advies geven, terwijl wij onze kosten beperkt kunnen houden. Wij bieden het complete assortiment van Evervue en dat vraagt veel kennis van alle producten om een vakkundig antwoordt op eventuele vragen te kunnen geven .

Bestellen:
U kunt op de volgende manieren bestellen:
U kunt online bestellen via de website. U kunt de artikelen selecteren, verzendwijze en betaalwijze selecteren. Nadat u de bestelling verstuurd heeft krijgt u een orderbevestiging met een leveringsdatum van uw bestelling.
Of u kunt ons een email sturen naar info@evervue.be met de artikelen die u wenst te bestellen en wij zullen dan uw bestelling bevestigen.

Betalen:
U betaalt het verschuldigde bedrag van te voren per bank . Vermeld altijd uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van uw betaling!
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij u een orderbevestiging sturen.
U kunt ook via Sisow (mistercash) betalen via onze website.

Levertijd:
Hoewel wij veel artikelen op voorraad hebben, kan het voorkomen dat het door u bestelde product niet voorradig is.
Wij zullen u daar dan over informeren. Meestal kunnen we dan binnen 2-3 weken leveren.

Klachtenafhandeling:
Indien u niet tevreden bent, of een klacht heeft over ons bedrijf of product, kunt u contact opnemen met ons via info@evervue.be. U zult dan binnen 3 werkdagen van ons een bevestiging krijgen dat wij uw klacht ontvangen hebben en tevens zullen wij u voorstellen hoe wij de klacht willen oplossen.

Klik hier om het formulier voor herroeping te downloaden.Formulier voor herroeping.
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:
Evervue Belgie BV
Adres ondernemer:
Minnedreef 9
2920 Kalmthout
België

E-mailadres ondernemer:
Info@evervue.be

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten :
_________________________________

gaat herroepen.

Factuurnummer:
Besteld op _____________/ontvangen op_______________(datum bestelling)
Naam consumenten(en)
_________________________________
Adres consument(en)

_________________________________
Handtekening consument:
(alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

_________________________________

Datum:

_________________________________

error: