Ocea Informatie

Ocea-badkamer-tv met 4K Ultra HD-resolutie
Ocea Badkamer TV Interne en externe onderdelen
Ocea badkamer TV verpakking en handleiding
Een man die douchen tijdens het gebruik van OCEA Waterproof Bathroom TV
OCEA Smart touch badkamer geïnstalleerd in een badkuip

OCEA, De Veelzijdige Badkamer TV.

In Bad

Ga een stap verder en maak uw badervaring nog beter door de Ocea badkamer tv te installeren. Hiermee brengt u al uw favoriete films en programma’s dichterbij tijdens het badritueel. Zo wordt in bad gaan voor u en uw kinderen wel hééééééél erg leuk.

Douchen met elegantie

Kijk naar de programma’s van uw keuze terwijl u geniet van een warme en verfrissende douche. Ocea tilt de de douche ervaring naar een geheel nieuw niveau en laat u ware elegantie met een vleugje klasse ervaren.

In de Sauna

Ook in de Sauna kunt u genieten van de Ocea , dit maakt de Ocea Badkamer TV de ideale gadget die er maar kan zijn.

Mooie badkamerintegratie

Deze tv is in staat om de juiste effecten in uw badkamer te creëren, wanneer uitgeschakeld heeft de Ocea een spiegelend effect.

Ingenieus ontwerp

Met Ocea koopt u niet alleen een badkamer-tv maar koopt u een speciaal ontworpen en ontwikkeld geavanceerd product.

(Het Ocea-product wordt beschermd door verschillende patenten, die onder licentie worden gebruikt)

Ocea waterdichte badkamer tv-scherm Ocea waterdichte badkamer tv-scherm
Ocea Bathroom TV geïnstalleerd met Ocea aluminium draaibare beugel BR-120 op een GIF met zwarte betegelde wand Ocea Bathroom TV geïnstalleerd met Ocea aluminium draaibare beugel BR-120 op een GIF met zwarte betegelde wand
Decovue Designer Frames Decovue Designer Frames
Ocea Smart Touch badkamer tv-functies Ocea Smart Touch badkamer tv-functies
Ocea badkamer TV met hittegeleiders GIF Ocea badkamer TV met hittegeleiders GIF
Ocea Badkamer TV Interne en externe onderdelen GIF Ocea Badkamer TV Interne en externe onderdelen GIF
Ocea badkamer TV met bluetooth en WIFI Ocea badkamer TV met bluetooth en WIFI
Ocea badkamer TV geïnstalleerd in een badkuip Ocea badkamer TV geïnstalleerd in een badkuip
Ocea-badkamer-tv geïnstalleerd in een badkuip Ocea-badkamer-tv geïnstalleerd in een badkuip
Ocea-badkamer-tv geïnstalleerd in een luxe zwart-betegelde badkamer die beeldkwaliteit van hoge kwaliteit weergeeft Ocea-badkamer-tv geïnstalleerd in een luxe zwart-betegelde badkamer die beeldkwaliteit van hoge kwaliteit weergeeft
Ocea badkamer TV geïnstalleerd in een sauna Ocea badkamer TV geïnstalleerd in een sauna
KOOP NU Logo van OceaOcea badkamer TV informatie blad logo
Ocea Smart Touch badkamer-tv Roterende GIF

De Eerste Badkamer TV met touchscreen ter wereld!

Ocea badkamer TV met touchscreen, met gemak uw scherm bedienen.

Alle Ocea badkamer TV’s zijn uitgerust met touchscreen, dus de afstandsbediening wordt alleen gebruikt als dat de voorkeur heeft. In combinatie met de nieuwste Smart TV-technologie kunt u gemakkelijk uw favoriete programma’s en alle beschikbare media kiezen, het volume wijzigen en de TV in- en uitschakelen met een eenvoudige aanraking van het scherm. Dit is de nieuwste TV technologie die wordt aangeboden voor waterdichte badkamer TV’s.

Meer Details

Bedien uw TV tot 50% sneller

Met de touchscreen op het scherm hoeft u niet langer naar de afstandsbediening te zoeken en kunt u uw TV tot 50% sneller bedienen dan met een afstandsbediening. De touchscreen functie maakt de Ocea toegankelijker en is geweldig als de Ocea in de doucheruimte wordt gebruikt. Mis deze geweldige kans niet om volledige controle over uw kijkervaring te krijgen.

Waterdicht en onderhoudsvrij

Het beste van alles is dat de touchscreen technologie die wordt gebruikt in de Ocea badkamer TV volledig onderhoudsvrij en waterdicht is. De onzichtbare sensoren zijn geïntegreerd in het glas en zullen daarom niet worden blootgesteld aan vuil of water. Met deze handige touchscreen functie kunt u genieten van al uw favoriete programma’s zonder u zorgen te hoeven maken dat een natte omgeving uw badkamer TV in de toekomst zult beschadigen. Met deze upgrade kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw Ocea in de badkamer.

Ocea Smart Touch-badkamer-tv geïnstalleerd in een doucheruimte

Ocea badkamer TV unieke actieve luchtstroom voor koelsysteem Ocea badkamer TV unieke actieve luchtstroom voor koelsysteem
Ocea badkamer-tv kan worden gereinigd met gewone schoonmaakmiddelen en kan de foto niet aantasten Ocea badkamer-tv kan worden gereinigd met gewone schoonmaakmiddelen en kan de foto niet aantasten
Ocea-badkamer-tv met 12 en 24 volt Ocea-badkamer-tv met 12 en 24 volt
Ocea bathroom TV recessed or surface mounting system GIF Ocea bathroom TV recessed or surface mounting system GIF
Ocea-badkamer-tv met vier luidsprekerbalken voor een subliem geluidssysteem Ocea-badkamer-tv met vier luidsprekerbalken voor een subliem geluidssysteem
Ocea bathroom TV gemakkelijk toegankelijke smart touch-knop Ocea bathroom TV gemakkelijk toegankelijke smart touch-knop

Het is waterbestendig

Met de ingebouwde IPX6 behuizing geeft Ocea een volledige televisie- en geluidservaring in uw bad, douche en sauna. Dit product is uniek en straalt grandeur en topkwaliteit uit.

Het is robuust en makkelijk te onderhouden

Deze dynamische tv bestaat uit unieke onderdelen. De voorkant is gemaakt van spiegelglas van hoogwaardige kwaliteit. Het is zeer sterk, zal gegarandeerd niet corroderen, en is eenvoudig schoon te maken met standaard schoonmaakmiddelen. De tv behuizing is gemaakt van gepoedercoated aluminium dat nooit roest.

Energiezuinig

De Ocea wordt veilig gevoed door 12 of 24 volt (afhankelijk van het formaat van de tv).

Meer Details

Makkelijk te installeren

Ocea is zo ontworpen dat u uit veel soorten installatie mogelijkheden kunt kiezen. Zo wordt het installeren u makkelijk gemaakt met behulp van een stapsgewijze aanpak. De televisie kan zowel ingebouwd als opgebouwd worden, of via een draaibare TV-beugel aan de muur bevestigd worden. Hoe groot uw badkamer ook is, het biedt een prachtige toevoeging waar u jarenlang van kunt genieten.

Met een superieur geluidssysteem

Installeer de Ocea met de sound bar of de externe speakers en ervaar een optimaal geluidsresultaat. Met 4 luidsprekers in de sound bar en de externe speakers is de geluidservaring ronduit geweldig het fantastische geluid zorgt ervoor dat uw badkamer tv-ervaring nog beter wordt.

Eenvoudig te bedienen

De aanraakknopen op de Tv maken het heel gemakkelijk om de TV aan en uit te zetten of bijvoorbeeld het volume in te stellen zonder de afstandsbediening te gebruiken.

Briljante 4K beeldkwaliteit

Ocea heeft een beeldkwaliteit van ongekende topkwaliteit. Elke type Ocea televisie vanaf 28’’ en hoger wordt standaard uitgerust met een 4K Ultra High Definition resolutie. De resolutie van 4K is 4 keer beter dan Full HD. Zo kunt u genieten van een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit. (Ocea 180 and Ocea 220 zijn allebei Full HD)

Unieke tv-ervaring met verbeterde helderheid

Het verbeterde helderheidspaneel betekent dat de tv helderder en beter zichtbaar is. Een normale badkamer-tv is met een standaard schermhelderheid tussen 280 en 330 nit.

Meer Details

Hierdoor is Ocea TV ideaal voor uw badkamer als de tv zich bevindt naast een raam met veel natuurlijk licht.

Handige settopbox compartiment

Met zijn ingebouwde compartiment kunt u makkelijk favoriete tv-systemen zoals Apple TV of Amazon Fire TV installeren. U kunt de settopbox in de tv-behuizing installeren en de IR ontvanger gebruiken om de settopbox te beheren en mocht u de Ocea na een paar jaar willen upgraden, hoeft u alleen de Set-Top-Box te vervangen. De Ocea is uitgerust met 2 of 3 HDMI ingangen (afhankelijk van het formaat) en heeft het de handige CEC functie.

Ocea is slim, zeer slim

Wees slim en ga voor Ocea! Met de Android versie, Wi-Fi-toegang en nog veel meer. Om meer te weten te komen over Android, bezoek de website www.android.com/tv U kunt uw favoriete programma’s kijken of de inhoud van uw smartphone of tablet naar Ocea streamen.

Helder beeld dat niet beslaat

Ocea heeft een ontwerp dat niet beslaat en altijd een scherp en helder beeld geeft wanneer u tv kijkt.

Makkelijk in te stellen met krachtige Wi-Fi

Met vooraf geïnstalleerde Wi-Fi hoeft u de Ocea tv alleen maar aan te sluiten op stroom om er gebruik van te maken. In een enkele handeling heeft u een Wi-Fi netwerk binnen handbereik. Zo simpel is het!

Ocea Bathroom TV streaming-toepassingen Ocea Bathroom TV streaming-toepassingen
Ocea 270 Smart Touch badkamer-tv uitgerust met WiFi Ocea 270 Smart Touch badkamer-tv uitgerust met WiFi
Ocea smart touchscreen badkamer TV GIF Ocea smart touchscreen badkamer TV GIF
Ocea Smart Badkamer Television met 4K Ultra HD-scherm en Defogger Ocea Smart Badkamer Television met 4K Ultra HD-scherm en Defogger
Ocea badkamer TV geïntegreerd in een compartiment Ocea badkamer TV geïntegreerd in een compartiment
CabiTV Kitchen TV HD-beeldkwaliteitsweergave CabiTV Kitchen TV HD-beeldkwaliteitsweergave

Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen
Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen
Ocea Badkamer TV wereldwijd entertainment beschikbaar Ocea Badkamer TV wereldwijd entertainment beschikbaar

Ingenieus Air-Flow koelsysteem

Ocea weet zich overal raad mee en is bestand tegen alle uitdagingen die er zijn in een badkamer. Onze televisie is ontstaan uit ruime ervaring in ontwerp en productie. We hebben onze televisies wereldwijd in menig hotel, resort en appartement geïnstalleerd.

Meer Details

Ocea wordt geleverd met een ingenieus koelsysteem (met lopende patenten) dat overtollige warmte aanzienlijk laat afnemen in zijn afgesloten en waterbestendige tv-behuizing. Daarnaast wordt de lucht door de ventilator binnen de tv-eenheid gecirculeerd, zodat de tv-prestatie niet wordt verstoort door de warmte van de elektronische onderdelen en het LED-paneel.

Temperatuur

Wist u dat een afgesloten badkamer-tv zonder een actief koelsysteem met luchtstroom een temperatuur van wel 90°C kan bereiken? Soms kan dat zelfs hoger zijn, vooral bij kleinere tv-afmetingen tot aan 28”, vanwege de kleinere oppervlakte waarin de televisie zijn warmte kan afstoten. Dit is de reden waarom tv’s ventilatieopeningen hebben. Om de badkamer-tv waterbestendig te houden, is de tv-behuizing volledig afgesloten. Het Ocea koelsysteem met luchtstroom laat de binnentemperatuur afkoelen tot 55°C. Dit zorgt voor een aanzienlijk betere tv-prestatie en verlengt de levensduur van het apparaat.

Helder beeld dat niet beslaat

Ocea heeft een ontwerp dat niet beslaat en altijd een scherp en helder beeld geeft wanneer u tv kijkt.

De optimale werking van Ocea Zepp

1. Een multi-functionele afstandsbediening om uw tv mee te bedienen met een ingebouwd toetsenbord.
2. De zuignappen en houder zorgen ervoor dat u geen gaten in de muur hoeft te boren om de Zepp houder te bevestigen. U kunt De Ocea Zepp gewoon op een spiegel of andere plaats naar keuze plakken.
3. De Ocea Zepp biedt snel toegang tot alle smart-tv functies.
4. Het is uitgerust met een oplaadbare lithium batterij
5. Deze heeft een waterbestendige hoes zodat u er optimaal gebruik van kunt maken in de badkamer.

Ocea Smart Touch badkamer tv-functies

Ocea badkamer TV verzonken of opbouwsysteem GIF Ocea badkamer TV verzonken of opbouwsysteem GIF
Ocea badkamer-tv gemonteerd op een aluminium beugel geïnstalleerd op een zwarte betegelde muur Ocea badkamer-tv gemonteerd op een aluminium beugel geïnstalleerd op een zwarte betegelde muur
Ocea-badkamer-tv met vier haken om Ocea gemakkelijk op te hangen Ocea-badkamer-tv met vier haken om Ocea gemakkelijk op te hangen
Ocea-badkamer-tv met vier haken om Ocea gemakkelijk op te hangen Ocea-badkamer-tv met vier haken om Ocea gemakkelijk op te hangen

Inbouw- of opbouw tv, een tv-beugel of een geavanceerd liftsysteem.


Wilt u de Ocea ingebouwd hebben of wilt u alleen kleine openingen in uw muur hebben? Door gebruik te maken van een opbouwbeugel kunt u de Ocea met gemak aan elke muur bevestigen. Door de elegante omlijsting van geborsteld roestvrij staal blijft uw badkamer stijlvol. Naast inbouw en opbouwmogelijkheden, biedt Ocea nog veel meer manieren om de tv te installeren.

Meer Details

Door middel van een opbouwmuurbeugel

Dit is een van de meest populaire manieren om Ocea te monteren. U kunt Ocea met een aluminium beugel bevestigen, en vervolgens de tv in de goede positie draaien. Deze optie is ideaal als u de Ocea in bad wilt gebruiken. We bieden verschillende soorten bevestigingsbeugels voor verschillende tv-formaten en verschillende toepassingen.

Aan de muur hangen

Met vier openingen aan de achterkant, kunt u de Ocea gewoon ophangen, door vier gaten in de muur te boren en de haken hieraan te bevestigen. De Ocea zal erg dicht tegen de muur vast komen te zitten, waardoor er hele kleine ruimte overblijft. Dit is iets wat u niet bij standaard televisies zult vinden.

Wilt u geen gaten in de muur boren?

Ocea biedt nu een fantastische manier om de badkamer-tv te monteren zonder dat u gaten in de muur hoeft te boren. Door speciale 3M ophang kleefplaten kunt u de Ocea stevig vastmaken. Elke haak kan een gewicht tot 20 kg dragen, en voor de grotere Ocea’s hebben we grotere haken die maximaal 30 kg kunnen dragen.

Een automatisch liftsysteem

Het automatische liftsysteem van Ocea zorgt dat u de tv automatisch kunt verbergen als u deze niet nodig hebt, en weer laten verschijnen met een eenvoudige druk op de knop. Geschikt voor zowel de Ocea 220 als Ocea 280.

Ocea heeft een fantastisch Geluid

Een geweldige badkamer-tv zorgt voor geweldig geluid

Ocea is uitgerust met twee combo speakers, wat betekent dat de sound bar onder de tv eigenlijk 4 luidsprekers heeft met uitstekende geluidskwaliteit. Het tv-menu zorgt dat u het geluid naar uw eigen smaak en voorkeur kunt aanpassen. Afhankelijk van de toepassing kunt u ervoor kiezen om de speaker bar of de externe speakers te gebruiken.

Meer Details

Aparte speaker behuizing

Ocea wordt geleverd met een standaard sound bar in een aparte behuizing die gescheiden is van de televisie. De reden hiervoor is dat de speaker niet volledig waterbestendig is. De badkamer tv heeft een langere levensduur en is goed beschermd dankzij deze functie.

Ocea externe speakers

Als u de Ocea in uw sauna of douche wilt monteren, raden we aan om externe speakers te gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat kinderen geen water op de opening van de luidsprekers spatten.

Directe Bluetooth 4.1 verbinding

Wanneer u uw favoriete muziek wilt luisteren, kunt u uw smartphone aansluiten op de tv door middel van de ingebouwde Bluetooth 4.1 ontvanger van Ocea. U hoeft de tv niet aan te zetten om verbinding te maken en muziek af te spelen via de speakers.

Ocea badkamer tv vier luidsprekerbalken voor een subliem geluidssysteem Ocea badkamer tv vier luidsprekerbalken voor een subliem geluidssysteem
Ocea Bathrom TV Standaard luidsprekerbalk Ocea Bathrom TV Standaard luidsprekerbalk
Ocea Bathroom TV ecternal speakersysteem Ocea Bathroom TV ecternal speakersysteem
Ocea bathroom TV Bluetooth-verbinding met slimme gadgetsfunctie Ocea bathroom TV Bluetooth-verbinding met slimme gadgetsfunctie

Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen
Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen Ocea-badkamer-tv met geïntegreerd vak voor het installeren van favoriete tv-systemen
Ocea Badkamer TV wereldwijd entertainment beschikbaar Ocea Badkamer TV wereldwijd entertainment beschikbaar

Ocea is klaar voor uw wereld

Waar u ook woont, en wat u ook wilt zien, Ocea staat altijd voor u klaar.

Het is simpelweg de beste keuze voor het krijgen van toegang tot de wereld van entertainment.

Ocea heeft een compartiment waar u een Set-Top-Box kunt installeren. Wilt u het televisie systeem graag over een paar jaar veranderen? Dan hoeft u alleen de Set-Top-Box te vervangen, en uw Ocea zal weer helemaal up to date zijn. Gezien de lange levensduur van de Ocea badkamer tv en de snelle technologische ontwikkelingen.

Verschillende landen gebruiken verschillende soorten tv-systemen. Wanneer u in uw land een bestelling plaatst voor Ocea, kunt u de juiste tv-box aan uw bestelling toevoegen en de Ocea zal helemaal klaar voor gebruik aankomen.

Kies Uw Formaat

Ocea is beschikbaar in verschillende grootten, variërend van 18” tot 75″.

Alle modellen hebben dezelfde functies, een eenvoudig te installeren systeem en worden geleverd met een bijpassende sound bar.

Ocea Bathroom TV Verschillende maten
Ocea badkamer TV verpakking en handleiding
Ocea 18 Ocea 220 Ocea 280 Ocea 320 Ocea 400 Ocea 500 Ocea 600 Ocea 750
TV Schermdiagonaal 18” 22” 28” 32” 40” 50” 60” 75”
Schermresolutie 1080P, Full HD 1080P, Full HD 3840×2160. 4K Ultra HD
TV scherm helderheid 410nit 420nit 400nit 430nit 440nit 420nit 440nit 420nit
TV afmetingen in MM 456x326x60 566x371x60 690x447x60 775x503x75 935x582x75 1171x732x75 1470x1020x75 1729x1060x75
VESA 200×200 200×200 200×300 300×300 300×300 400×400 500×500 500×500
TV scherm technologie LED scherm
Kijkhoek   Hortizontaal 135 graden,  Verticaal 120 graden
Audio versterker 2 x 7 Watt 2 x 15 Watt
Speaker 4 x 12 Watt.De soundbar en de externe speakers hebben dezelfde specificaties.Duo speaker technologie. De soundbar heeft 2×2 speakers (in totaal 4) en elke extrene speaker heeft 2 speakers.
Bluetooth Bluetooth 4.1.
Elke Ocea een directe Bluetooth 4.1 toegang.
TV inbouw box Aluminum coating
Materiaal voorzijde TV Krasbestending, versterkt, 5mm speigelend glas.
Materiaal voorzijde Speakers Geborsteld Aluminum
voltage 12 Volt DC, 6 amp. 12 Volt DC, 6 amp. 24 Volt DC, 8 amp. 24 Volt DC, 8 amp. 24 Volt DC, 10 amp.. 24 Volt DC, 12 amp. 24 Volt DC, 14 amp.. 24 Volt DC, 16 amp.
Ventilatie enamp; koelsysteem Actief luchtcirculatie systeem met koellichaam aan de achterzijde. Thermostaat regeling.
Ingangen 3 x HDMI, stroom, USB 3 x HDMI, stroom, USB 2 x HMDI (CEC, ARC en EDID) stroom, USB.
Uitgangen Audio versterkt, Audio onversterkt, (RS-232 is optioneel)
Wi-Fi/LAN Wi-Fi en LAN ingang.
Touchscreen Touchscreen bediening (10 punten), aparte aan/uit knoppeen, volume+, volume – knoppen.
Gewicht TV (netto) 5.8KG 8.5KG 13.9KG 17.1KG 22.1KG 7.8KG 49.5KG 61.2KG
Android Android laatste versie (onderhevig aan updates) 4k resolutie.
Set Top Box compartiment 350mm x 150mm x 30mm. Apple TV, Android TV, vele set top boxen installerbaar controleer eerst de afmentingen.
Standaard bijgeloten Ocea TV, TV Adapter, Zepp afstandsbediening met houder, digitale instructie handleiding, laatste Android versie met DVB/T2/S2.