Voorwaarden


Bestelling met betaalplicht.

U mag van evervue een deugdelijk product verwachten maar indien u een product retour stuurt (ook binnen het wettelijke herroepingsrecht termijn van 14 dagen) dan bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het desbetreffende product.

 

Privacy Garantie:

De verwerking van bijzondere persoonsgegevens kan een grote inbreuk vormen op de privacy. Daarom gelden hiervoor strenge regels. De informatie mag alleen verwerkt worden bij wettelijke uitzonderingen of met uitdrukkelijke toestemming van de betrokkenen. Wij garanderen u dat alle informatie welke u ons stuurt vertrouwelijk behandeld zal worden en uw email adres, telefoonnummer zullen niet aan derden gegeven worden en alleen door ons gebruikt worden als u een bestelling bij ons heeft geplaatst en wanneer wij in contact met u moeten komen aangaande deze bestelling. Voor vragen kunt u altijd een email sturen naar info@evervue.be


Onze tevredenheidsgarantie:

Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Als u niet tevreden bent over aankopen welke via onze website, via email of via de telefoon zijn gedaan, kunt u binnen 14 dagen retourneren en dan zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen. U dient wel de verzendkosten naar ons te betalen. Alle Evervue producten die bij ons worden gekocht door particulieren en bestemd zijn voor huishoudelijk gebruik zijn gewaarborgd met een garantie van 12 maanden. De garantie houdt in dat de producten vervangen of gerepareerd zullen worden binnen de garantie periode. De klant dient zorg te dragen voor de verzending van het defecte product naar een adres in Nederland of België en dient deugdelijk verpakt te zijn. Het vervangen of gerepareerde product zal dan op onze kosten naar de klant geretourneerd worden. Op de afstandsbedieningen van de Evervue TV's wordt geen garantie verstrekt. Onze producten worden sinds jaren in wereldwijd verkocht en worden dagelijks gebruikt door vele tevreden klanten. Wij hopen u ook binnenkort als klant te mogen begroeten.

 

Over ons:

Evervue producten zijn kwaliteitsproducten die zich kenmerken door een unieke kwaliteit/prijsverhouding.

Evervue België BVBA houd zich bezig met de distributie van deze producten in België.

 


Persoonlijk contact:

Wij kiezen er bewust voor de producten Evervue online aan te bieden en communicatie in beginsel via email te laten verlopen.Hierdoor kunnen wij ten alle tijde u een complete en vakkundig antwoord en advies geven, terwijl wij onze kosten beperkt kunnen houden. Wij bieden het complete assortiment van Evervue en dat vraagt veel kennis van alle producten om een vakkundig antwoordt op eventuele vragen te kunnen geven .

 

Bestellen:

U kunt op de volgende manieren bestellen:

U kunt online bestellen via de website. U kunt de artikelen selecteren, verzendwijze en betaalwijze selecteren. Nadat u de bestelling verstuurd heeft krijgt u een orderbevestiging met een leveringsdatum van uw bestelling.

Of u kunt ons een email sturen naar info@evervue.be met de artikelen die u wenst te bestellen en wij zullen dan uw bestelling bevestigen.

 

U kunt op de volgende manieren betalen:

Onder rembours: Bestellingen kunnen voor een maximaal bedrag van Eur.1.000,00 onder rembours verstuurd worden. Bpost België hanteren een maximaal bedrag.

Indien uw bestelling hoger is dan Eur.1.000,00, dan zullen wij u verzoeken het bedrag boven Eur. 1.000,00 voor verzending over te maken op onze bankrekening.

 

Vooraf betalen:

U kunt uw bestelling voor verzending vooraf aan ons betalen. Zodra wij uw bestelling ontvangen zullen wij u een orderbevestiging sturen met een geplande leveringsdatum.

Reserveren zonder aanbetaling. Enkele dagen voor de verzending kunt u betalen.

Paypal: U kunt ook met uw creditcard via Paypal betalen. U kunt deze betaalmogelijkheid kiezen bij het afrekenen.

U kunt ook via Sisow (mistercash) betalen via onze website.

 

Levertijd:

Hoewel wij veel artikelen op voorraad hebben, kan het voorkomen dat het door u bestelde product niet voorradig is.

Wij zullen u daar dan over informeren. Meestal kunnen we dan binnen 2-3 weken leveren.

 

Klachtenafhandeling:

Indien u niet tevreden bent, of een klacht heeft over ons bedrijf of product, kunt u contact opnemen met ons via info@evervue.be. U zult dan binnen 3 werkdagen van ons een bevestiging krijgen dat wij uw klacht ontvangen hebben en tevens zullen wij u voorstellen hoe wij de klacht willen oplossen.

 

 

Klik hier om het formulier voor herroeping te downloaden.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Formulier voor herroeping.

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

Evervue Belgie BVBA

Adres ondernemer:

Minnedreef 9

2920 Kalmthout

 

E-mailadres ondernemer:

Info@evervue.be

 

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten :

_________________________________

 

gaat herroepen.

 

Factuurnummer:

Besteld op _____________/ontvangen op_______________(datum bestelling)

Naam consumenten(en)

_____________________________

Adres consument(en)

 

_____________________________

Handtekening consument:

(alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

________________________________

 

Datum:

 

_____________________________________